Rüyada boynuzlu beyaz at görmek

Rüyada boynuzlu beyaz at görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, hasta ise şifa bulacağına, hayata daha sıkı tutunacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu beyaz at gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Rüyada boynuzlu beyaz at görmek hastalıklarından kurtulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına işarettir.

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek konforundan da ödün vereceğine, sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada boynuzlu at görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına inanılır.

Rüyada çift boynuzlu at görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu at görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada beyaz atın koştuğunu görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Rüyada beyaz atla uçmak hayallerin yarıda kalacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments