Rüyada boynuz kırmak

Rüyada boynuz kırmak iyi geçiminin devam edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, zinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuz kırmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler, boş zamanları değerlendirme amaçlı planlar yapmak kendinizde veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koçun boynuzunu kırmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuz kırmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada boynuzlu deve görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik boynuzu görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu yılan görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah boynuzlu yılan görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments