Rüyada koçun boynuzundan tutmak

Rüyada koçun boynuzundan tutmak adım adım başarıya ulaşılacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada koçun boynuzundan tutmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada koçun boynuzunu tutmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, küslükleri bitireceğine tabir olunur.

Rüyada koçun boynuzundan tutmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada koçun boynuzunu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koçun boynuzunu kırmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada koçu tutmak kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koçun kesildiğini görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koçun derisini yüzmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada koçun üstüne binmek son model arabaya sahip olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments