Rüyada boynuzlu geyik görmek

Rüyada boynuzlu geyik görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, arkadaştan görülecek faydaya, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, geçim derdi çekeceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu geyik gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu geyik görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına yorulur.

Rüyada geyik boynuzu görmek kudret ve destek olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada geyik yavrusu görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulur.

Rüyada geyikle uçmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments