Rüyada boynuzsuz geyik görmek

Rüyada boynuzsuz geyik görmek huzur dolu günler geçireceğine, hayatının da kolaylaşacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, desteksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzsuz geyik gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde, oldukça ilginç değişimler meydana gelebilir.

Rüyada geyik boynuzu görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına inanılır.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu geyik görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet eder.

Rüyada geyik avlamak eğleneceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna tabir olunur.

Rüyada geyik resmi görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meryem

Merhaba rüyamda sürü halinde farklı boynuzlu hayvanlar gördüm, insanlar o hayvanları çukurlara doğru çekip, bonuzlarını kopardıklarını ve hayvanların acı çektiğini gördüm. Hatırladığım tek hayvan bir geyikti. Ardından Annemin üç tane ördek yavrusu aldığını (sarı) ve içi su dolu bir leğende yüzdüklerini gördüm. Bu ne demektir bileniniz varmı