Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük boynuzlu geyik gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine alamet eder.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik boynuzu görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu geyik görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada büyük boynuz görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments