Rüyada boynuzu kırık geyik görmek

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik gördüyseniz:

  • Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu geyik görmek kazancın artacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayırlı haberlere işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada geyik boynuzu görmek onları tebrik edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada boynuzu kırık koyun görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments