Rüyada şeker ölçmek

Rüyada şeker ölçmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker ölçmek gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Rüyada şeker ölçmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kumaş ölçmek zorlukları atlatacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak ölçmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi ölçmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada evi ölçmek karanlık zamanların aydınlanacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet eder.

Rüyada boyunu ölçmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret eder.

Rüyada metreyle ölçmek sorunlarının son bulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Rüyada arazi ölçmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments