Rüyada arazi ölçmek

Rüyada arazi ölçmek kişinin hayatının değişeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arazi ölçmek gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada arazi ölçmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada toprak ölçmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada metreyle boy ölçmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yol ölçmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet eder.

Rüyada kumaş ölçmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeri ölçmek işlerin de yolunda gideceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bel ölçmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ev ölçmek okuyacağına ve bilgileneceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments