Rüyada boş su kanalı görmek

Rüyada boş su kanalı görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada boş su kanalı gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada boş su kanalı görmek allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kanalda su görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada su kanalından geçmek başarılarının takdir edileceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada su kanalları görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada su kanalı kazmak yaşama dört elle sarılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kanalında boğulmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalet eder.

Rüyada su kanalı görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments