Rüyada kanalda su görmek

Rüyada kanalda su görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kanalda su gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kanalları görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada su kanalında balık görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanal suyunda yüzmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kanalında yürümek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kanalına düşmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalı kazmak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet eder.

Rüyada su kanalına girmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments