Rüyada su kanalından geçmek

Rüyada su kanalından geçmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada su kanalından geçmek gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Rüyada su kanalından geçmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kanalda su görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu kanal görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kanalında boğulmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada kanaldan akan su görmek bilmediği duyguları tadacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanal suyunda yüzmek insanlarla arasının açılacağına, lüks, konfor içinde olacağına delalettir.

Rüyada su kanalında yürümek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments