Rüyada su kanalları görmek

Rüyada su kanalları görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, atılıma geçeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada su kanalları gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Rüyada sulama kanalı görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalettir.

Rüyada su dolu kanal görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada su kanalına girmek anne babanın birbirine düşeceğine, şanssızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boş su kanalı görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına inanılır.

Rüyada su kanalı kazmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalına düşmek amaçlarına nail olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına yorulur.

Rüyada su kanalında yürümek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kanalında boğulmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments