Rüyada su kanalı görmek

Rüyada su kanalı görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kanalı gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Rüyada su kanalına düşmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, şansın ve bahtının da açılacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kanalı kazmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada su kanalında yürümek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada su kanalında boğulmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kafasının boşalacağına işarettir.

Rüyada kanaldan akan su görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kanalları görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kanalından geçmek helal lokma yiyeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments