Rüyada su kanalında boğulmak

Rüyada su kanalında boğulmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada su kanalında boğulmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla aranızda olan biteni daha iyi anlamak için araştırmaları derinleştirmelisiniz.

Rüyada su kanalında boğulmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kanalda boğulmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada su kanalına düşmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kanalda su görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada su kanalında yürümek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanaldan akan su görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kanalları görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, aile hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments