Rüyada su kanalı kazmak

Rüyada su kanalı kazmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kanalı kazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Rüyada su kanalı kazmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işleri yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanal kazmak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kanalında boğulmak işlerine yeni işler katacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalında balık görmek hayatının iplerini eline alacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulama kanalına düşmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, umutlarının biteceğine işarettir.

Rüyada su kanalından geçmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işaret eder.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, helal lokmalar yiyeceğine delalet eder.

Rüyada kanalda su görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments