Rüyada boş mezar kazmak

Rüyada boş mezar kazmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş mezar kazmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada boş mezar kazmak allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, borçlarının kapacağına delalettir.

Rüyada ölüye mezar kazmak kıtlığın meydana geleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments