Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazdığını gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Rüyada evde mezar kazmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin mezarını kazmak kötü olayların meydana geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölüye mezar kazmak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evin içine mezar kazmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet eder.

Rüyada mezar kazdığını görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalettir.

Rüyada babasının mezarını kazmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulur.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada eve mezar kazmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments