Rüyada çocuğuna mezar kazmak

Rüyada çocuğuna mezar kazmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak başarısının ve mutluluğunun artacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada mezarlık kazmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Rüyada başkasının mezarını kazmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada boş mezar kazmak servet sahibi olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada eliyle mezar kazmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada babasının mezarını kazmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işarettir.

Rüyada eşinin mezarını kazmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments