Rüyada kendi mezarını kazmak

Rüyada kendi mezarını kazmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, geçiminin yerinde olacağına, varolan borçların ödeneceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada kendi mezarını kazmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Rüyada elle mezar kazmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada eşinin mezarını kazmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, niyetlendiği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski mezar kazmak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı kazmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni mezar kazmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarını kazmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde mezar kazmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments