Rüyada tahta boş beşik görmek

Rüyada tahta boş beşik görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarını aşacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta boş beşik gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada tahta boş beşik görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Rüyada boş tahta beşik görmek başarılarını ispat edeceğine, kişinin afiyette kalacağına tabir olunur.

Rüyada tahtadan beşik görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta beşik görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada boş pembe beşik görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada boş beşik sallamak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada boş bebek beşiği görmek allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ferahlık veren sözler duymaya tabir olunur.

Rüyada boş demir beşik görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments