Rüyada boş tahta beşik görmek

Rüyada boş tahta beşik görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yalan söylemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada boş tahta beşik gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Rüyada boş tahta beşik görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta boş beşik görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtadan beşik görmek kazancını artıracağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta beşik görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada boş beşik sallamak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Rüyada boş pembe beşik görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada boş demir beşik görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine tabir olunur.

Rüyada içi boş beşik görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments