Rüyada boş arazi görmek

Rüyada boş arazi görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işarettir.

Rüyada boş arazi gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada boş arazide namaz kılmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ev içinde mutluluğun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş bir arazi görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada boş arazide mezar görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına delalet eder.

Rüyada boş yeşil arazi görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına alamet eder.

Rüyada boş bir arazide koşmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş arazi görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş arazide yürümek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada boş arazide oturmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments