Rüyada boş arazide oturmak

Rüyada boş arazide oturmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş arazide oturmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeli, yeni şeyler denemeli veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada boş arazide oturmak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada boş arazide yürümek kazancının ve rızkının düşeceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada boş yeşil arazi görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş arazide mezar görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada boş arazide namaz kılmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada boş arazi görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boş bir arazide koşmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada boş bir arazi görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments