Rüyada boş bir arazi görmek

Rüyada boş bir arazi görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, layık olduklarına sahip olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada boş bir arazi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Rüyada boş bir arazi görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada boş bir arazide koşmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boş arazide yürümek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş yeşil arazi görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş arazi görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Rüyada boş arazide oturmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş arazide namaz kılmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada boş arazide mezar görmek kendisi ile baş başa kalacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments