Rüyada boş yeşil arazi görmek

Rüyada boş yeşil arazi görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada boş yeşil arazi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlar, teklifler veya yollar değerlendirilmeyi bekliyor.

Rüyada boş yeşil arazi görmek hasretliğin biteceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş bir arazi görmek yol göstereceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada boş arazide namaz kılmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada boş arazi görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş arazide yürümek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş arazide mezar görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada boş bir arazide koşmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş arazide oturmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments