Rüyada börek yapanı görmek

Rüyada börek yapanı görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, yardımının olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada börek yapanı gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada bir tepsi börek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına inanılır.

Rüyada hamurdan börek yapmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada su börek görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada su böreği yapmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada birinin börek yediğini görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepside börek görmek yoğun duygular yaşayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada börek ikram etmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına inanılır.

Rüyada kol böreği yemek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments