Rüyada su böreği yapmak

Rüyada su böreği yapmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, stresini atacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sorunlarının birken beş olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada su böreği yapmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada su böreği yapmak kazancının çok düşeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baklava börek yapmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamur açıp börek yapmak çok büyük başarılar elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yufka börek yapmak aradığı aşkı bulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada kek börek yapmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada ıspanaklı börek yapmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet eder.

Rüyada börek yapmak ve yemek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments