Rüyada su börek görmek

Rüyada su börek görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su börek gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle veya evinizi ilgilendiren konularla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada su böreği görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada su böreği hamuru görmek evlatlarının hayrını göreceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada su böreği yapmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret eder.

Rüyada su börek görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Rüyada su böreği yediğini görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada su böreği yemek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı su böreği görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulur.

Rüyada fırında börek pişirmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments