Rüyada hamurdan börek yapmak

Rüyada hamurdan börek yapmak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yükünün hafifleyeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada hamurdan börek yapmak gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Rüyada hamurla börek yapmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamur açmak börek yapmak onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada hamur açıp börek yapmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada hamurdan börek yapmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Rüyada hamur börek görmek kendisini geliştireceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada su böreği hamuru görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böreklik hamur açmak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada börek hamuru açmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments