Rüyada kol böreği yemek

Rüyada kol böreği yemek daha büyük saygınlık kazanılacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, başarısının düşeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol böreği yemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada kol böreği yemek yaşamının yoluna gireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada kol böreği görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ börek yemek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada pırasalı börek yemek korkularının üzerine gideceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada börek yemek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine yorulur.

Rüyada börek pişirip yemek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayat börek yemek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu börek yemek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments