Rüyada büyük boğa yılanı görmek

Rüyada büyük boğa yılanı görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada büyük boğa yılanı gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada siyah büyük boğa görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük boğa görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, güçlükle elde edilecek başarı rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boğa görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına inanılır.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğa yılanı görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına işarettir.

Rüyada boğa yılan görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments