Rüyada kendini altı parmaklı görmek

Rüyada kendini altı parmaklı görmek duaların kabul göreceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, insan sevindireceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hayatının daha kolay olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada kendini altı parmaklı gördüyseniz:

  • aşk veya evlilik hayatınızda anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada altı ayak parmağı görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta altı parmak görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada altı parmak her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine tabir olunur.

Rüyada altı parmak olduğunu görmek daha zengin hale geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ayağında altı parmak görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments