Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, işinden geri kalacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin parmağında yüzük görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin parmağında yüzük görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek eğleneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments