Rüyada tarla ölçmek

Rüyada tarla ölçmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, talihin yüzlerine güleceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada tarla ölçmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Rüyada tarla ölçmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arsa ölçmek fedakârlıklar yapacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere ölçmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Rüyada mezar ölçmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada bir şeyi ölçmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada ayak ölçmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada toprak ölçmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada biriyle boy ölçmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments