Rüyada birisine sevdiğini söylemek

Rüyada birisine sevdiğini söylemek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sermayesini kaybedeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, helal kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kıza sevdiğini söylemek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini söylemek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine sevdiğini söylemek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, zahmete ve çileye düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments