Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine onu sevdiğini söylemek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sabit geliri olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini söylemek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini söylediğini görmek takdir edileceğine, komşularla ters düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments