Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek

Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye sevdiğini söylemek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek gelirini de büyük oranda arttıracağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına inanılır.

Rüyada onu sevdiğini söylemek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine onu sevdiğini söylemek mesleğindeki statüsünün de artacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ismini söylemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments