Rüyada alkollü adam görmek

Rüyada alkollü adam görmek hayatın kolaylaşacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kendi patronu olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada alkollü adam gördüyseniz:

  • Adım adım ilerlemek gerekiyor.

Rüyada alkollü adam görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü alkollü görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Rüyada eşini alkollü görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkol alanı görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, hayatına bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkollü namaz kılmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret eder.

Rüyada alkol görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada alkol içildiğini görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments