Rüyada alkol alanı görmek

Rüyada alkol alanı görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Rüyada alkol alanı gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada alkol alanı görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına delalettir.

Rüyada alkollü adam görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada alkol görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini alkollü görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alkollü araba kullanmak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol almak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini alkollü görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments