Rüyada alkol içildiğini görmek

Rüyada alkol içildiğini görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada alkol içildiğini gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada alkol içmemek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada alkol içildiğini görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alkol içen birini görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada alkol içtiğini görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birini alkol içerken görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulur.

Rüyada alkol kokmak dönmeyen şansın artık döneceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine alamet eder.

Rüyada alkol görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments