Rüyada mis gibi kokmak

Rüyada mis gibi kokmak hayırlı kapılara ulaşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hoşluk içinde olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada mis gibi kokmak gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada mis gibi kokmak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada hamile misin diye sormak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacı misi görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada hacı misi sürmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, amacına ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalet eder.

Rüyada soğan kokmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzı soğan kokmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parfüm kokmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, huzur ve mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments