Rüyada birinin alkol aldığını görmek

Rüyada birinin alkol aldığını görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin alkol aldığını gördüyseniz:

  • Siz bir işverenseniz gene maddi olarak iyi bir yatırımın hesaplarına girebilirsiniz.

Rüyada birinin alkol aldığını görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kendisine uğur getireceğine işarettir.

Rüyada alkol aldığını görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada birini alkollü görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada alkol almak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işaret eder.

Rüyada alkol şişesi görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada alkol görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, patron olunacağına tabir olunur.

Rüyada alkol içmemek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yanlış seçimler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments