Rüyada alkol şişesi görmek

Rüyada alkol şişesi görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, başarıya giden yolların açık olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, işlerin bozulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada alkol şişesi gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Rüyada alkol şişesi görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada alkol satın almak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, tüm kederinin uçup gideceğine delalettir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı alkollü görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada bilmeden alkol almak parasız ve işsiz kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada birini alkol içerken görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına yorulur.

Rüyada alkol görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini alkollü görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments