Rüyada şişmiş yüz görmek

Rüyada şişmiş yüz görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişmiş yüz gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü şiş görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde şişlik görmek en doğru şekilde öğreneceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Rüyada yüzü şiş görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments