Rüyada yüzü şiş görmek

Rüyada yüzü şiş görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hanesine huzurun dolacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet eder.

Rüyada yüzü şiş gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Rüyada yüzü şiş birini görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü şiş görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, ağzının tadının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments