Rüyada şiş yüz görmek

Rüyada şiş yüz görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kendisine şifa olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada şiş yüz gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüzü şişmiş görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, geçim derdinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek yaşama isteğinin artacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada yüzünü şiş görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek yağmur yağmamasına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde şişlik görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü şiş görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments