Rüyada yüz şişmesi görmek

Rüyada yüz şişmesi görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, başka alanlara yöneleceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yüz şişmesi gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Rüyada yüzünde şişlik görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek tövbe etmeye, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yüzü şiş birini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sıkıntılarını aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek el açmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments