Rüyada yüzünü şiş görmek

Rüyada yüzünü şiş görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü şiş gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Rüyada şişmiş yüz görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada yüzünü şiş görmek rahatlığa ereceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret eder.

Rüyada yüzü şiş birini görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, her şeyin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada şiş yüz görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek rızkının genişleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments