Rüyada ekmeğe tükürmek

Rüyada ekmeğe tükürmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tükürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcıcılık gerektiren işlerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilginç veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ekmeğe tükürmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine yorulur.

Rüyada eve tükürmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böcek tükürmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalettir.

Rüyada sinek tükürmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının tükürdüğünü görmek gönül yaralarının iyileşeceği, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafaya tükürmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Rüyada kediye tükürmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments